Fællesskaber på Margretheholmen

Hjem » For beboerne » Fællesskaber på Margretheholmen

Beboere på Margretheholm

Denne gruppe er for alle beboere på Margretheholmen. Ordet er frit og alle meninger velkomne, men hold en god tone.

Så mangler du en flaske vin, purløg, skal din kat/hund passes, vil du dele noget sjovt eller trist, eller bare din pizza så meld dig ind her.

Køb, salg og bytte på Margretheholm

Har du noget du vil sælge til din nabo? Denne side er for beboere på Margretheholm, som har ting til salg eller ønsker at købe brugte effekter.

Køkkenhave ved Margretheholm

Havegruppen har et stykke jord til rådighed bag Margretheholmen. Foreningens formål er at øge biodiversiteten i området ved at dyrke køkkenhaver, enten i fællesskab eller på eget jordstykke

Prisen er 500 kr. pr. år for et familiemedlemskab eller 300 kr. for enkeltpersoner. Alle er velkommen til at blive medlem for gruppen.

Yoga på Margretheholm

Gruppe for yogis der bor på Margretheholm.

Har du lyst til at dyrke Yoga i fællesskab med dine naboer på Margretheholm, så meld dig ind i Facebook gruppen.

Margretheholm Bådehus & Bro

Gruppen vedligeholder, udvikler og afholder aktiviteter ved bådehuset og badebroen omkring Margretheholmens lille havn. Vil du være med til at udvikle området til et hyggeligt miljø for beboerne så meld dig ind her.

Hunde på Margretheholm

Dette er gruppen for hundeejere og -elskere på Margretheholm. Formålet med gruppen er at kunne hjælpe hinanden med luftning og pasning, dele relevant information og styrke naboskabet mellem os. Al kommunikation i gruppen skal foregå i den ånd.

Margretheholmens Børnetøjsbytter

Velkommen til Margretheholmens Børnetøjsbytter,- Her byttes tøj og sko til børn i alle aldre. Læg det tøj op der ikke bliver brugt mere, og søg efter tøj i den størrelse du mangler.

Barsel på Margretheholm

Find en trillemakker, få hjælp til en nødration af MME, når du løber tør fredag aften, stil spørgsmål, del gode barselsfif og -steder eller bare del en joke. Der er frit slag.

Gæsteparkering til dine naboer når du selv er væk

Her kan medlemmer af p-lauget og lejere af p-pladser låne p-plads af hinanden når man har gæster og gæsten skal parkere. P-plads kan efterlyses og udlånes efter gensidig aftale.

Cirkel – Margretheholm

Kvindefælleskab på Reffen. For alle dem, der gerne vil mødes i cirkel, om bål, under månen, og sammen skabe rum for hjerte og sjæl.

Buthers Heat – Saunafællesskab

Enhver der er fyldt 18 år, kan købe medlemskab såfremt der er plads i fællesskabet.

Man kan løbende blive medlem af fællesskabet, og dette kører altid 1 år ad gangen, betalt forud.

Alle medlemmer får ved indmeldelse et armbånd, som fungerer som nøgle og adgang til saunaen. Man har pligt til at bære dette, når man anvender saunaen. Dette armbånd er personligt og må ikke udlånes til andre. Du mister dit medlemskab hvis du ikke overholder denne regel.

Disclaimer

Lejerforeningen Udsigten er hverken administratorer eller ejer af ovenstående grupper og sider
Listen her er udelukkende tænkt som en service til Margretheholmens beboere til at finde interessante fællesskaber i området.

Kender du til andre fællesskaber som du mener skal med i oversigten, så skriv til os.

Er du ejer eller administrator af en eller flere af de oplistede grupper og ønsker du billeder, beskrivelser eller links redigeret eller fjernet, så kontakt Lejerforeningen Udsigtens bestyrelse.